Niets is heerlijker dan buiten yoga doen. Het is een ideale gelegenheid om te bewegen èn te ontspannen in open lucht, te verbinden met jezelf, de natuur en andere deelnemers. Het levert een enorme bijdrage aan je gezondheid en mentale rust. De sessies zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt geen yoga ervaring nodig.

Locatie

De OUTDOOR YOGA sessies gaan door in de tuin van Masanté Yoga of in de prachtige boomgaard van De dag des Heeren in Merendree (op 4 km van de studio). 

 

                 

✅ Jij brengt mee: je eigen matje, 2 dekentjes en drinken. Voor bepaalde stretches kan het handig zijn een yogariem of een lange lichte sjaal bij te hebben. 

✅ Handgel zal aanwezig zijn.

Vooraf inschrijven is verplicht. Dit doe je via het reserveringssysteem hieronder. De sessies die buiten doorgaan zijn aangeduid met OUTDOOR. Je registreert je één keer met een emailadres en paswoord. Daarna kan je je plaats reserveren en boekingen aanpassen indien gewenst.

Je gebruikt je beurtenkaart of betaalt 15 € voor de sessie van start gaat.

Reserveer nu je plaats

Momenteel zijn er geen outdoor sessies gepland.

Voorwaarden

De sessies gaan door bij goed weer en vanaf 6 deelnemers. Je ontvangt bevestiging of annulatie per email op de dag zelf.

Als er geen plaats vrij is in een les, kan je je op de wachtlijst plaatsen. Je krijgt een verwittiging per email als er een plaats vrijgekomen is en je ingeschreven bent.

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga.
Indien je bijkomende vragen hebt, neem contact op via email : marie@masanteyoga.be.