Algemene voorwaarden van MASANTE Boutique Yoga Studio

Bij registratie verbind je je met volgende huisregels:

Lessen dienen steeds op voorhand gereserveerd te worden via het Momo boekingssysteem op de website of de Momo Yoga App in je Playstore.

Je koopt je beurt of beurtenkaart aan via dit systeem (met Bancontact).

Met een beurtenkaart kan je kiezen uit de wekelijkse groepslessen op maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend.

Voor de eerste les die je volgt in de studio kan je een proefbeurt aankopen.

Alle beurten of beurtenkaarten hebben een geldigheidsduur. Na verloop van deze periode, kan er niet meer geboekt worden.

Indien de studio verplicht dient te sluiten omwille van Coronamaatregelen, wordt de geldigheidsperiode verlengd met de duur van sluiting.

Aangekochte beurtenkaarten worden onder geen beding terugbetaald.

Ben je verhinderd om een les te volgen? Gelieve tijdig te annuleren via de online agenda. Dat kan tot 17u voor de avondlessen en tot 7u voor de ochtendlessen. Indien je later of niet annuleert, wordt de les in rekening gebracht. Annulaties zijn enkel geldig via het boekingssysteem.

Is de les volzet? Dan kan je je op de wachtlijst plaatsen. Indien er een plaats vrijkomt word je verwittigd via email. Eens je definitief ingeschreven bent voor de les vanop de wachtlijst, is het niet meer mogelijk te annuleren.

Lessen gaan steeds door, vanaf 6 aanwezigen. Bij annulatie van de les, zal je op voorhand verwittigd worden.

VOOR WORKSHOPS EN REEKSEN

Reservaties en betalingen voor workshops en reeksen dienen op voorhand te gebeuren via email of via het reservatiesysteem op de website.

Geboekte workshops en reeksen kunnen niet geannuleerd en terugbetaald worden. Er kan wel iemand anders in de plaats komen.

Workshops gaan door vanaf 6 aanwezigen.

Bij annulatie van een workshop of (les uit de) reeks, zal je op voorhand verwittigd worden en ontvang je een terugbetaling.


MASANTE is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijke ongevallen of kwetsuren, of diefstal in de gebouwen van MASANTE, Langeboeken 22, Zomergem.

Meld steeds vooraf blessures of lichamelijke ongemakken aan je docent.

De lessen en workshops zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen.


Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om de toegang tot je account te beheren en voor informatieve doeleinden.