Leren omgaan met stress

Heb je het gevoel dat stress de bovenhand neemt en vind je geen manieren om tot rust te komen en van je (terugkerende) klachten af te geraken? Dan kan individuele yoga therapie een welkome ondersteuning bieden.

Heel veel ongemakken en klachten zijn stressgerelateerd. Je lichaam geeft vaak duidelijke signalen. Door lichaamsgericht te werken, leer je luisteren naar je lichaam en leer je aanvoelen wat je nodig hebt. Tijdens individuele sessies krijg je specifieke oefeningen aangereikt om de onevenwichten in het lichaam te herstellen.

Door beweging, ademhaling en aandachtstraining creëer je terug ruimte in lichaam en geest en hef je blokkades op.

Individueel Programma Stress Detox

Inhoud

Het programma bestaat uit een verkenningssessie + 4 privésessies van 1 uur.

Tijdens de verkenningssessie richten we ons op het definiëren van de aandachtspunten. We bespreken wat je wil aanpakken. Je krijgt een duidelijke uitleg over het effect van stress op het lichaam. Je leert de eerste oefeningen aan. De focus ligt op het verkennen van het lichaam en het (h)erkennen van spanningen en blokkades. Op die manier wordt duidelijk waar de accenten gaan liggen in de sessies die volgen. Na de verkenningssessie beslis je of je het traject al dan niet verder volgt.

De sessies daarna gaan in op het oefenen en het aanpassen van houdingen aan het lichaam. De inhoud van de sessies wordt aangepast aan jouw behoeften en noden. Kracht, flexibiliteit en herstel komen allemaal aan bod, naargelang van wat je meest nodig hebt.

Prijzen

Individuele begeleiding:

Sessies vinden plaats overdag op woensdag, donderdag of vrijdag ifv beschikbaarheid.

  • Verkenningssessie 1u: 60 €
  • Programma op maat (wekelijks) : 4 sessies van 1u: 240 €

Na het volgen van dit programma, kan je met tussenpozen een privésessie volgen (70 €/u) of opnieuw een reeks van 4 sessies inplannen op wekelijkse basis (240 €).

Info en boeking:

marie@masanteyoga.be
0473/90.43.27

Locatie:

Masanté Yoga – Langeboeken 22 – 9930 Lievegem (Zomergem)

Je komt terecht in een omgeving waar vertrouwen en veiligheid centraal staan. Tijdens dit individueel programma gaat alle aandacht naar jou en kan je je richten op hetgeen je wil aanpakken en veranderen. Zo vergroot je je fysieke en mentale veerkracht op een doeltreffende manier en blijf je stress de baas.

Er zijn specifieke individuele programma’s voor mensen met burn-out. Neem contact op voor verdere informatie.