WEKELIJKSE LESSEN

De studio is gesloten tot nader bericht. Maar dat hoeft je niet tegen te houden om yoga te beoefenen. Volg les van bij je thuis! Het is heel eenvoudig om mee te doen. 

Je hoeft geen lid te zijn van de studio of ervaring te hebben. 

Om te ontdekken hoe het werkt, is je eerste online les GRATIS. Reserveer je plaats via de pagina ONLINE YOGA en go with the flow!

Met een proefkaart probeer je 2 lessen uit aan een voordelig tarief. Je hoeft geen ervaring te hebben om in te stappen in de lessen.

Daarna schakel je over naar een beurtenkaart of betaal je per losse beurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proefkaarten en beurtenkaarten kunnen aangekocht worden voor de les van start gaat (cash betaling of Payconiq).

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, dien je voor elke les op voorhand in te schrijven via onderstaand boekingssysteem.

Reserveer je plaats

Je les boeken, doe je via het reserveringssysteem hieronder. Je registreert je één keer met een emailadres en paswoord. Daarna kan je je plaats reserveren en boekingen aanpassen indien gewenst.

Als er geen plaats vrij is in een les, kan je je op de wachtlijst plaatsen. Je krijgt een verwittiging per email als er een plaats vrijgekomen is en je ingeschreven bent.

Of volg de les live online bij je thuis! Dit aan een voordelige prijs. De eerste keer is gratis. Ga naar de pagina online yoga voor meer info.

De Covid maatregelen vind je terug op de website bij de praktische info.

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga.
Indien je bijkomende vragen hebt, neem contact op via email : marie@masanteyoga.be.

Boek nu je les