WEKELIJKSE LESSEN

Kies uit het aanbod avond- en ochtendlessen die op vaste tijdstippen plaatsvinden en die zowel toegankelijk zijn voor beginners als wat meer gevorderden.

Om je les te boeken, dien je je eenmalig te registreren met een emailadres en een paswoord. Zo krijg je toegang tot het boekingssysteem.

Tarieven

Reserveer je plaats

Je les boeken, doe je via het reserveringssysteem hieronder. Je registreert je één keer met een emailadres en paswoord. Daarna kan je je plaats reserveren en boekingen aanpassen indien gewenst.

Als er geen plaats vrij is in een les, kan je je op de wachtlijst plaatsen. Je kan hiervoor een aangekochte beurt gebruiken (die terug bij je saldo komt als je de les niet hebt mee gevolgd) of je kiest een ‘wachtlijstbeurt’. Voor deze beurt betaal je niet op voorhand. Je betaalt enkel als je vanuit de wachtlijst in de les terecht komt. Je krijgt een verwittiging per email als er een plaats vrijgekomen is en je ingeschreven bent.

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga. Deze stellen oa. dat je kosteloos kan annuleren voor 14u voor de avondlessen, en voor 16u van de voorgaande dag voor de ochtendlessen. Klik op deze link voor alle details.

Indien je bijkomende vragen hebt, neem contact op via email : marie@masanteyoga.be.

Boek nu je les

Verlofperiode: van 1 juli t.e.m. 19 juli en van 26 augustus t.e.m. 30 augustus.