WEKELIJKSE LESSEN

Sedert de heropening begin juni, is het beurtenkaartensysteem volledig digitaal. Vanaf nu koop je je beurtenkaart via het boekingssysteem met Bancontact. 

Wie nog een beurtenkaart heeft, kan deze digitaliseren door een foto te sturen naar marie@masanteyoga.be.

Het aantal beurten tegoed en de geldigheidsduur zullen dan overgezet worden in het systeem, zodat je terug kan boeken. Je ontvangt een bericht van zodra je kan boeken. 

Je beurtenkaart zal verlengd worden met 7 maanden.
Wie sedert de 1e lockdown van 13/3/2020 nog niet naar de studio gekomen is, en nu terug inschrijft, krijgt een verlenging van 10 maand.

Wie nieuw is en geen beurtenkaart heeft, registreert via het boekingssysteem met een emailadres en paswoord en koopt een proefbeurt aan bij boeking.

Tarieven

Reserveer je plaats

Je les boeken, doe je via het reserveringssysteem hieronder. Je registreert je één keer met een emailadres en paswoord. Daarna kan je je plaats reserveren en boekingen aanpassen indien gewenst.

Als er geen plaats vrij is in een les, kan je je op de wachtlijst plaatsen. Je krijgt een verwittiging per email als er een plaats vrijgekomen is en je ingeschreven bent.

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga. Deze stellen oa. dat je kosteloos kan annuleren voor 14u voor de avondlessen, en voor 16u van de voorgaande dag voor de ochtendlessen. Klik op deze link voor alle details.

Indien je bijkomende vragen hebt, neem contact op via email : marie@masanteyoga.be.

Boek nu je les