Ecoyogi yogariem

Met een lengte van 2,5 m bied deze mooie, milieuvriendelijke yogariem voldoende ruimte voor grote diversiteit aan asana’s. Dankzij de breedte van 3,8 cm heb je precies de juiste ondersteuning en weerstand tijdens het uitvoeren van je oefeningen. Met behulp van de twee praktische “D-ringen” kunt je de gewenste lengte van de riem in een mum van tijd aanpassen en heb je dus een comfortabele grip in elke asana. De riem weegt maar 110 gram en is dus eenvoudig mee te nemen. 

Net als bij een yogablok is een yogariem te gebruiken als een uitstekend verlengstuk van je armen. Zo kun je bijvoorbeeld met behulp van je yogariem een beter rekeffect op de benen creëren wanneer je met voorovergebogen bovenlichaam zit en zelf nog niet naar de toppen van je tenen kunt reiken. Een yoga riem stelt je dan in staat om je diepe spieren te rekken zonder het risico letsel op te lopen of overbelasting. De Ecoyogi straps zijn maw het ideale hulpmiddel om je bereik en flexibilteit te vergroten.

Een belangrijk criterium bij de productie van de Ecoyogi yoga riemen is milieuvriendelijkheid. De Ecoyogi yoga riemen zijn dan ook gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast is er ook gedacht aan comfort, waardoor de Ecoyogi yoga riemen extra breed zijn en prettig in gebruik.

Prijs: 8.95 €

RESERVEER PER EMAIL