Ecoyogi Meditatiekussen

Misschien vraag jij je wel eens af waarom je een meditatiekussen zou moeten kopen? Wat maakt dit kussen zo bijzonder en waarom geen gewoon kussen gebruiken? De reden is: om op een ontspannen manier te kunnen mediteren is een goede houding onontbeerlijk. Een goed meditatiekussen zorgt voor de juiste ondersteuning waardoor je vrij kunt blijven ademen.

De juiste hoogte en vorm van het meditatiekussen zorgen ervoor dat je ontspannen en comfortabel rechtop zit, waardoor je gedachten niet worden afgeleid en je volledig in meditatie zal blijven. Normale kussens zullen dit comfort niet bieden omdat ze veel zachter zijn en daardoor minder comfortabel zijn als je langer in dezelfde houding wilt blijven zitten. Je meditatie zal dan onrustig worden omdat je constant je houding moet wijzigen.

De meditatiekussens zijn standaard gevuld met boekweitkaf. Dit past zich perfect aan aan jouw lichaamsvormen en aan elke beweging die je maakt. Het meditatiekussen is daarom een elementair onderdeel van de meditatie beoefening.

Waarom kiezen voor gebroken witte kleur meditatiekussen?

Wit of gebroken wit wordt gezien als de kleur van onschuld, puurheid en vrede. De kleur heeft vooral positieve associaties zoals zuiverheid, eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid. De witte kleuren stimuleren tot opruimen maar symboliseert ook een nieuw begin en reinheid.

Dit mooie meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een gemiddelde hoogte van 14 cm. Het kussen is gemaakt van gecertificeerd katoen en is gevuld met boekweitdoppen. Het kussen is makkelijk te verplaatsen of te vervoeren door de handige draagband.

Prijs: 27 €

RESERVEER PER EMAIL