Relax & Renew Yoga

Deze zachte vorm van yoga reduceert stress, verbetert je fysieke gesteldheid (ook als je bepaalde fysieke klachten hebt zoals bij fibromyalgie, burn-out, …) en kan beoefend worden ongeacht de leeftijd.

De nadruk ligt op zachte, bewuste bewegingen en ondersteunde houdingen die steeds aangepast kunnen worden aan jouw individuele mogelijkheden. Een combinatie van yoga therapie, yin en restorative yoga.

Je leert focussen op je ademhaling en wat je voelt in het lichaam. Op die manier ervaar je een diepere ontspanning en kom je volledig tot rust.

Op maandag van 20:00 tot 21:00.

Move and flow Yoga

Bij deze vorm van yoga flow je van de ene houding naar de andere en bouw je aan je kracht en flexibiliteit. Een Gentle Vinyasa waarbij je bewust gaat bewegen, met tijd en ruimte om dieper in de houdingen èn in de ontspanning te komen.  

Op dinsdagavond van 20:00 – 21:00.

Gentle Morning Flow

Niets is zaliger dan je lichaam laten ontwaken met yoga. Tijdens deze les laat je de ochtendstijfheid en spanning uit het lichaam wegvloeien, en warm je je lichaam op, waardoor je rustig en energiek de dag in gaat.

Op woensdagochtend van 8:45 tot 9:45.

De-Stress yoga

Begin je ochtend met een portie deugddoende ontspanning. Op vrijdagochtend gaan we in energiebesparingsmodus en laden we het lichaam terug op. Aan het einde van de week kan de energie vaak zoek zijn omdat er te weinig refresh momenten zijn ingebouwd. Tijdens deze ochtend sessie geef je je lichaam de aandacht die het verdient en laat je je mind tot rust komen. De oefeningen zijn zeer toegankelijk. Ook voor wie last heeft van een laag energielevel en/of stress gerelateerde klachten (burn-out, fibromyalgie, spanningspijn,…), is deze sessie een must.

Op vrijdagochtend van 8:45 tot 9:45.