Langeboeken 22
9930 Zomergem
T. 0473 904 327
marie@emotiontours.be

Een andere manier van ontspannen

Trek je er graag op uit in de natuur? Dan kan je dit ook vanuit de studio, en wel op een heel ecologische en originele manier. Op onze locatie verhuren wij namelijk elektrische scooters, waarmee we je tijdens de zomermaanden geluidloos laten rondcruisen in de Meetjeslandse natuur. De GPS leidt je langs de mooiste plekjes op het platteland. Rust, groen en water staan centraal.

Het is al heel lang geweten dat de natuur je gezond houdt en dat vertoeven in de natuur één van de beste manieren is om te herstellen van dagelijkse (werk)stress.

Buiten zijn is een goede boost voor je immuunsysteem. Dat heeft verschillende oorzaken. Natuur zorgt voor rust en ontspanning. Het leidt tot minder cortisol (stresshormoon) en een verlaging van bloeddruk. Ook stimuleert het de aanmaak van het ‘knuffelhormoon’ oxytocine. Hierdoor maak je makkelijker contact en voel je meer verbinding met jezelf en met anderen. 

Een ander positief effect is de schone lucht. Bomen verminderen CO2 concentraties en filteren schadelijke stoffen uit de lucht. Door buiten te zijn maak je, zelfs met een hele kleine hoeveelheid zonlicht, vitamine D aan. 

Daarnaast kan, door de schoonheid van de omgeving, inspiratie worden opgedaan wat zorgt voor nieuwe verfrissende ideeën.

De rijervaring is buiten-gewoon. Doordat de scooters geluidloos zijn, geef je je zintuigen de volle kost.

Je komt één en al in verbinding met jezelf, je gezelschap en de natuur. En ook dat is yoga…

Reserveren

Benieuwd naar deze unieke ervaring in de natuur?

Ga naar de website van Emotion Tours en reserveer je scooter(s):

www.emotiontours.be