Tisserand 3 step ritual to De-Stress

3-STAPPEN RITUEEL OM TE ONTSTRESSEN

Deze set maakt deel uit van de prijswinnende Tisserand Wellbeing collectie en is perfect voor mensen met een druk leven. 

In de set vind je Total De-Stress Massage & Body Oil voor lichaam en geest,  Total De-Stress Moodfix™ Mist om in je kamer te verstuiven & Total De-Stress Pulse Point Roller Ball voor direct comfort. 

Vakkundig samengesteld door de experts van Tisserand Aromatherapy met 100% natuurlijke pure etherische oliën  om de zintuigen op natuurlijke wijze te stimuleren. 

Geranium harmoniseert, opbeurende zoete sinaasappel helpt bij een zwaar gevoel in lichaam en geest en geruststellende nootmuskaat ondersteunt en helpt je stress los te laten en een gevoel van kalmte te hervinden. 

Door de mooie verpakking is ‘3-Step Ritual To De-Stress’ ook ideaal als geschenk voor iemand die je liefhebt die het nodig heeft te ontspannen en baat heeft bij wat rust. 

Met deze set krijg je een voorproefje van de voordelen die aromatherapie te bieden heeft. 

Jouw 3 Stappen om lichaam & geest te ontstressen 

STAP 1: Total De-Stress Massage & Body Oil 
Na een bad of douche, verwarm je de olie in je handen en masseer je de olie in de huid met zachte, vegende bewegingen.

STAP 2:Total De-Stress Moodfix™ Mist:
Verstuif in de lucht om je heen & laat je zintuigen tot rust komen. 

STAP 3: Total De-Stress Pulse Point Roller Ball: 
Rol over de pulspunten op de slapen, onder de oorlellen en in de hals. Kan ook op de binnenzijde van de polsen aangebracht worden. Ook handig om mee te nemen in je tas voor onderweg.

Prijs: 21.95 €

RESERVEER PER EMAIL