Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen stressklachten, rugklachten en burn-out erin. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf? Zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen?

Dan is bedrijfsyoga een goede keuze.
Tijdens een yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspannen het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel.

Masanté verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. Deze sessies kunnen in kleine groepen in de studio van Masanté verzorgd worden. Dit kunnen wekelijkse of éénmalige sessies zijn die tijdens de kantooruren plaatsvinden. Masanté levert zoveel mogelijk maatwerk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

Voor meer info, mail naar marie@masanteyoga.be.