Over Marie - bezielster Masanté - yoga docente
Yoga is een deel geworden van mijn leven. Het doet me verbinden, met mezelf en met anderen. Yoga heeft me geleerd te zijn en te aanvaarden wie ik ben en het mooie in de dingen te zien. Het leert me bewuster in het leven te staan.

Kennis en ervaringen delen, ten dienste staan van mensen,… vormden jarenlang de rode draad in de commerciële functies die ik uitoefende. Tot op het punt waar ik mij fysiek en mentaal vastgeroest voelde… Omdat ik te weinig focus legde op dingen die mij energie gaven en op automatische piloot draaide. De connectie met mezelf was ver te zoeken… Op dat punt kwam yoga op mijn pad, en algauw besloot ik het roer om te gooien. Yoga hielp om de verbinding met mezelf en met anderen te herstellen en bracht opnieuw evenwicht in mijn leven. Omdat ik mijn passie voor yoga zo graag wou delen, volgde ik een teacher training en menige yoga opleidingen en workshops.

Ik blijf mij continu verdiepen in yoga en de effecten  van yoga op stress. Het is deel van mijn ‘voeding’ en persoonlijke ontwikkeling. Les geven en mensen begeleiden op het gebied van stresshantering, geeft de voldoening die ik zoek.

Mijn missie is om via yoga ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van een goede fysieke en mentale gezondheid. (Ma)Santé! Marie.