Langeboeken 22
9930 Zomergem
T. 0473 904 327
marie@masanteyoga.be

Yoga in de studio

Om jouw yoga ervaring zo aangenaam en waardevol mogelijk te maken, op een veilige manier, zijn volgende aanpassingen gedaan:

-het aantal deelnemers is beperkt tot 6. Zo heeft iedereen letterlijk en figuurlijk veel ruimte om te ademen en te bewegen. 

-je komt binnen, geeft je beurtenkaart af en ontsmet je handen voor je de zaal binnen gaat. In de inkomhal zijn maximaal 2 deelnemers toegelaten. 

-een nieuwe beurtenkaart koop je nog steeds aan in de studio, voor de les van start gaat. Breng gepast geld mee of betaal via Payconiq.

-de kleedkamer blijft gesloten. Zorg ervoor dat je je niet meer hoeft om te kleden. Schoenen en andere zaken kan je opbergen in de open kast die in de inkom staat. De glazen deur sluit volledig voor de les van start gaat. 

-breng je eigen water of drankje mee.

-het toilet is toegankelijk. De lavabo natuurlijk ook.

-De ruimte wordt maximaal verlucht, dag en nacht. Enkel tijdens de lessen worden ramen en deuren dichtgehouden. Tussen 2 lessen door wordt opnieuw verlucht.

-bij het naar binnen en naar buiten gaan, is het dragen van een mondmasker verplicht. Eens je op je mat bent, doe je je masker af.  

-als de sessie gedaan is, ga je één voor één naar buiten. Beperk je tijd in de inkomhal voor en na de les, zodat iedereen vlot naar binnen en naar buiten kan. Babbeltjes doe je zoveel mogelijk buiten.

-er zullen 6 ontsmette matten liggen op de toegewezen plaatsen. Ook blokjes, riemen, dekens en bolsters kan je gebruiken. Indien je je handen ontsmet voor en na de sessie, is de kans op besmetting via props nihil.

Breng je eigen mat en yogamateriaal mee als je je daar beter bij voelt. Breng handdoekjes mee om over je bolster, deken of blokjes te leggen. Doe wat goed voelt voor jou! In de studio komt ook een aanbod yoga materiaal dat je kan aankopen voor eigen gebruik.

-alle lessen die in de studio doorgaan, kunnen simultaan online gevolgd worden. Het materiaal (PC + camera), nemen hierdoor ook een plekje in de ruimte in. Zo komen de mensen die thuis yoga volgen bijna letterlijk in ons midden. No worries. Deelnemers in de studio komen niet in beeld! En als online deelnemer, ben je enkel zichtbaar voor mij en de andere online deelnemers. En wil je helemaal discreet meedoen, dan zet je als online deelnemer je camera gewoon af.

Voel je je nog niet helemaal comfortabel om naar de studio te komen, overweeg dan zeker om de lessen online te volgen. Om je vertrouwd te maken met deze manier van les volgen, is je eerste sessie gratis. Ga naar de pagina online lessen voor meer info.