Volg yogalessen live online bij je thuis! Dit op een super makkelijke manier èn aan een voordelige prijs. Het geeft je de gelegenheid regelmatig jouw momenten van beweging en rust in te bouwen, zonder dat je je hoeft te verplaatsen.

Je volgt deze lessen via Zoom. Het is net zoals een gewone les: je ziet je medeleerlingen en je docente – alleen dan online. Indien je liever niet zichtbaar bent tijdens de sessie, schakel je je camera uit.

Je geniet samen met anderen van yoga, en dit binnen het comfort van je eigen huis!

Het enige wat je nodig hebt is een yogamat, tablet, smartphone of laptop, en een goede wifiverbinding.

De Lessen

Alle lessen zijn heel toegankelijk. Je hebt geen yoga ervaring nodig.

Maandagavond : Relax & Renew

Zeer rustige yoga waarbij je weinig of geen inspanning doet. Gericht op ademhaling en relaxatie. 

Dinsdagavond: Move & Flow

Bij deze vorm van yoga kom je in beweging. Je beoefent verschillende houdingen om zowel kracht als flexibiliteit te ontwikkelen. Dit op een milde manier, met aandacht voor de uitlijning en voldoende ontspanning naar het einde van de sessie toe. 

Volg een GRATIS TESTLES:

Om je vertrouwd te maken met deze manier van les volgen, krijg je de gelegenheid je eerste online sessie gratis uit te proberen. Selecteer hieronder je les, reserveer je plaats en vul bij kortingsbon ‘testles’ in. Je registreert je zo gratis voor de les. Je ontvangt daarna alle praktische info per email.

De deelnamelink ontvang je op de dag van de les.

Heb je vragen of opmerkingen ivm de online lessen, email naar marie@masanteyoga.be.

Wil je na je testles nog meer online lessen volgen, boek dan telkens je les hieronder.

De lessen gaan door vanaf 6 deelnemers. Nodig gerust mensen uit om mee te doen zodat we aan het minimum aantal deelnemers komen! Voor online yoga zijn er geen grenzen.

Reserveer je plaats

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga.

Je kan de les boeken tot 2 uur voor de les van start gaat (tenzij anders vermeld)!! Daarna worden geen deelnamelinken meer doorgestuurd.