Volg yogalessen live online bij je thuis! Dit op een super makkelijke manier èn aan een voordelige prijs.

Het geeft je de gelegenheid regelmatig momenten van beweging en rust in te bouwen, zonder dat je je hoeft te verplaatsen.

Je volgt deze lessen via Zoom, een video conference systeem. Je kiest een plekje bij je thuis, je klikt op de link en krijgt mij en je medeleerlingen te zien. Indien je liever niet zichtbaar bent tijdens de sessie, schakel je je camera uit.

Het enige wat je nodig hebt om van jouw yogamoment te genieten,  is een yogamat, tablet, smartphone of laptop, en een goede wifiverbinding.

De Lessen

Alle lessen zijn heel toegankelijk. Je hebt geen yoga ervaring nodig.

Maandagavond : Relax & Renew

Zeer rustige yoga waarbij je weinig of geen inspanning doet. Gericht op ademhaling en relaxatie. 

Dinsdagavond: Move & Flow

Bij deze vorm van yoga kom je in beweging. Je beoefent verschillende houdingen om zowel kracht als flexibiliteit te ontwikkelen. Dit op een milde manier, met aandacht voor de uitlijning en voldoende ontspanning naar het einde van de sessie toe. 

Woensdagochtend: Gentle Morning Yoga

Niets is zaliger dan je lichaam laten ontwaken met yoga. Je neemt de tijd om de ochtendstijfheid en spanning uit het lichaam te laten wegvloeien en warmt je lichaam op, waardoor je rustig en energiek de dag in gaat.

Volg een GRATIS TESTLES:

Om je vertrouwd te maken met deze manier van les volgen, krijg je de gelegenheid je eerste online sessie gratis uit te proberen. Selecteer hieronder je les, reserveer je plaats en vul bij kortingsbon ‘testles’ in. Je registreert je zo gratis voor de les. Je ontvangt daarna alle praktische info per email.

De deelnamelink ontvang je op de dag van de les.

Heb je vragen of opmerkingen ivm de online lessen, email naar marie@masanteyoga.be.

Wil je na je testles nog meer online lessen volgen, boek dan telkens je les hieronder.

De lessen gaan door vanaf 6 deelnemers. Nodig gerust mensen uit om mee te doen zodat we aan het minimum aantal deelnemers komen! Voor online yoga zijn er geen grenzen.

Reserveer je plaats

Bij het boeken van een les accepteer je de algemene voorwaarden van Masanté Yoga.

Je kan de les boeken tot 1 uur voor de les van start gaat!! Daarna worden geen deelnamelinken meer doorgestuurd.