De 5 voordelen van ochtendyoga
  1. Yoga makes you aware

De ochtend is het perfecte moment om naar je lichaam te luisteren en te voelen wat het nodig heeft. Grijp het moment aan om voor jezelf een intentie voor de dag te plaatsen.

  1. Yoga makes you breathe

Je ademt het begin van de dag in. Met andere woorden : je wordt je er bewust van dat er een nieuwe (mooie) dag voor de deur staat en je zorg ervoor dat je die met volle gewaarzijn zal beleven. Je ontwaakt samen met de natuur, de zon en het opkomend licht en dat geeft je energie.

  1. Yoga makes you feel alive

Je neemt rustig de tijd om wakker te worden op je yogamatje. Je verstijfde lichaam – van al die uren liggen tijdens de nacht – vraagt naar beweging ! Je warmt je koude spieren op en je versoepelt je rug en nek. Je vult je longen met verse lucht. Door yoga te beoefenen, bevorder je de bloedsomloop en stuur je meer zuurstof naar je cellen.

  1. Yoga lifts you up

Nadat je je lichaam helemaal hebt gestretcht ,uitgerokken en opgewarmd ben je klaar om het beste van jezelf te geven. Yoga geeft je een boost in je zelfvertrouwen !

  1. Yoga gives you energy

Na je ochtendsessie voel je je verfrist. Je neemt die positieve energie mee doorheen de dag. Je focus is verscherpt en je bent klaar om alle uitdagingen van de dag aan te gaan!

Laat een bericht achter.